Banner - Kinderdagverblijf de Bron
Kinderdagverblijf de bron (Mobiel)

Oudercommissie

Welkom op de pagina van de oudercommissie. In de wet is vast gelegd dat een kindercentrum een oudercommissie moet hebben. Deze commissie mag vooral advies uitbrengen over algemene voedingsaangelegenheden, spel- en ontwikkelingsactiviteiten voor de kinderen en algemeen beleid op het gebied van opvoeding, veiligheid, gezondheid en behandeling van klachten.

Ook bij tariefswijzigingen en wijzigingen in de openingstijden heeft de commissie een adviserende rol. Momenteel bestaat de oudercommissie uit 6 ouders, waarvan we allemaal minimaal een kind hebben die gebruikt maakt van de Bron.

Gemiddeld komen wij een keer per zes weken bij elkaar en bespreken dan allerlei zaken die van belang zijn voor u als ouder maar vooral ook zaken die van belang zijn voor uw kind.

Wij kunnen dit niet alleen en hebben dan ook uw hulp als ouder hard nodig.

Foto leden oudercommissie (van links naar rechts):  Kelly, Bianca, Janine, Sylvana, Steffenie en Mirjam.

blank

Bereikbaarheid

Heeft u klachten, tips of complimenten dan horen wij dit graag van u.Wij als oudercommissie gaan vertrouwelijk met uw informatie om! U kunt ons bereiken via ons eigen e-mailadres oc-kdvdebron@hotmail.com. Voorzitter van de oudercommissie is Steffeni Helmink. U kunt ons natuurlijk ook persoonlijk aanspreken.

Meer informatie over kinderopvang en de oudercommissie in het algemeen kunt u vinden op de site van belangenvereniging van ouders in de kinderopvang www.boink.info. Landelijke website voor klachten kinderopvang vindt u op www.klachtenloket-kinderopvang.nl.

Kinderopvang in Barendrecht